Gündem

MHP’Lİ BULUT  “ERBAALI ÇİFTÇİLERE 200 TON TÜTÜN KOTASI”

MHP’Lİ BULUT  “ERBAALI ÇİFTÇİLERE 200 TON TÜTÜN KOTASI”
03-05-2021 11:27

 

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Erbaalı çiftçilere 200 ton tütün kotası veren Tarım ve Orman Bakanı Beker Pakdemirli’ye teşekkür etti.

Yücel Bulut yaptığı açıklamada, “Erbaa İlçemizde sözleşmeli basma tütün üretimi yapan çiftçilerimizin sözleşme yapamamalarından kaynaklanan sorunlarına çare bulmak için 21 Nisan 2021 tarihinde Erbaa Ziraat Odası Başkanımız Arif Yılmaz Köksal ve yönetimi ile beraber Türkiye Büyük Millet Meclisinde Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir PAKDEMİRLİ`yi ziyaret ederek çiftçilerimizin mağduriyetini iletmiştik” dedi.

Yapılan ziyaretlerin sonuç verdiğini aktaran MHP’li Bulut, “Bakanımızın verdiği talimatlar neticesinde bugün itibariyle ÖZ-EGE tütün şirketinin 200 ton tütün kotasının Erbaalı çiftçilere verileceği haberi gelmiş inşallah diğer tütün alımı yapan şirketlerden hayırlı ve güzel haberler bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bakan Pakdemirli’ye konuyla ilgili olarak teşekkür eden MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, “Çiftçilerimizin sorunları ile yakinen ilgilenip çareler üreten Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirlİ ve heyetine teşekkür ederim” diyerek açıklamasını tamamladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER